Kom voor de volledige collectie naar onze winkel in Winschoten !
Snelle levering, binnen 2 werkdagen
30 Dagen bedenktijd
Gratis verzending
Veilig en makkelijk betalen, ook achteraf
Klantenservice

Tasenik.nl streeft altijd naar een zo goed mogelijke klantenservice

U kunt altijd contact met ons opnemen voor een vraag over bijvoorbeeld onze producten of voorraad. Maar ook als u een probleem heeft met een aankoop of misschien heeft u wat uitleg nodig over een product. Ook tips zijn altijd welkom.

U kunt contact opnemen via het contact formulier op deze pagina, via klantenservice@tasenik.nl of bel ons naar 0597 412443.

 

 

Garantie

Garantie geldt alleen voor product- en of fabricage fouten. Slijtage, schade of oneigenlijk gebruik zijn uitgesloten van garantie. Dit ter beoordeling van de betreffende fabrikant van het product.

 

Wanneer een door u besteld product defect gaat binnen de garantietermijn, neemt u dan contact met ons op. Defecten, welke niet ontstaan zijn door slijtage of schade van buitenaf worden vakkundig gerepareerd. Indien reparatie niet mogelijk is wordt het product door ons vervangen. Kan het product niet meer geleverd worden, dan bieden we u een gelijkwaardig product aan of ontvangt u uw geld terug.

 

Neem voor garantie aanvragen contact met ons op via email op: klantenservice@tasenik.nl

 

Mail ons het factuurnummer, de uitleg van het probleem en een foto van het defect.

 

Wanneer wij de klacht in behandeling nemen ontvangt u via de mail een reparatieformulier en kunt u de tas met post.nl sturen naar:

 

tasenik

Langestraat 80

9671 PK  Winschoten

 

Wij zullen de klacht zo snel mogelijk oplossen.

1 Meest gestelde vragen
1.1 Hoe snel verzenden jullie?

Wanneer wij de bestelling op een werkdag voor 15:00 uur binnenkrijgen proberen wij dit dezelfde dag nog te versturen. Er kan altijd iets fout gaan tijdens de voorbereiding van uw bestelling dus hebben wij een leverings termijn vastgesteld op onze site van maximaal 2 werkdagen.

Neem contact op
* Verplichte velden