Makkeljk betalen met ideal bij tasenik.nl  Betalen met je creditcars bij tasenik.nl  Betalen met paypal bij tasenik.nl  Betalen met meastro bij tasenik.nl    Betalen met de fashion cheque bij tasenik.nl  Sofort banking bij tasenik.nl  Betalen met het belgische bancontact bij tasenik.nl  

Tasenik.nl biedt zoveel mogelijk betaal mogelijkheden aan zodat je altijd en overal makkelijk en veilig kan betalen op de manier die u graag wilt. Wij werken met de betaalprovider Pay.nl. Dit is een bekende en betrouwbare betaalprovider die bijna alle soorten betaalmethoden aanbiedt.

Een overboeking behoort ook tot de mogelijkheden, het nadeel hiervan is dat de bestelling pas wordt verwerkt wanneer het geld op onze rekening staat, dus de bestelling wordt vaak een dag later in behandeling genomen. Voor de Belgische en Duitse klanten bieden we de belangrijkste betaalmogelijkheden aan zoals Bancontact en Sofortbanking.

Wanneer u bij verzendmethoden kiest voor afhalen in één van onze winkels dan kunt u ook kiezen voor de betaaloptie Instore payment, afrekenen in de winkel dus.

In onze winkels kunt u betalen via de Pinautomaat met uw eigen bankpas, maestro, creditcard of Fashion cheque en met de VVV Iris cheque.

Klik hier om het saldo van uw Faschion Cheque te controleren.

Klik hier om het saldo van uw vvv giftcard te controleren.

Onze betaalprovider pay.nl